Ads

Gigi Arnab


sebenarnya dah lama aku buat mende alah kat atas ni. aku cuma menggunakan photoshop walaupun adobe illustrator adalah lebih sesuai digunakan. dah bertahun aku guna photoshop, so susah sikit nak guna software lain.

takde motif pun sebenarnya. saje je main cuba-cuba, mana tau aku boleh buat character lain dengan lebih baik. :)

9 comments:

  1. huhu....selamat pagi...comel bangat la rabbit tu...

    ReplyDelete
  2. mcm mne nak buat ni?
    wat la tutorial sket..
    hihihi :)

    ReplyDelete
  3. ha berckp pasal header haritu, haha kalau yg free tu simple but nice boleh tgk contoh tak? kalau yg bayar pulak berapa charge? :D

    ReplyDelete
  4. kiut jugak..berseni tangan tu..sy pun x reti sgt guna illustrator nih...
    follow sini..ke 1443..jemput ke blog

    ReplyDelete
  5. hai, anda telah di tagged http://belogdura.blogspot.com/2013/02/me-with-25-facts.html

    ReplyDelete
  6. ahh. comel ! saya guna photoshop pun terkial-kial lagi ni. haha

    ReplyDelete
  7. baiklah.. saya menunggu header contoh itu. hee :D

    btw, i tak reti guna software ape pun, photoscape je mampu :p

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers