Ads

Son Goku vs Superman

sape yang tak kenal dengan dua mamat yang gagah perkasa tanpa bulu di dada ni kan? lebih-lebih lagi Son Goku, baik lelaki mahupun pompuan. semua kenal dengan Son Goku sebab di Malaysia ni dari kecik lagi kita dah layan manga dan anime Dragon Ball.


Superman pulak memang semua dah kenal sebab Superman ni dah lama wujud sebelum Son Goku ada lagi. nak pulak costume dia yang paling orang recognize, seluar dalam kat luar. tapi aku tak rasa orang lebih minat Superman berbanding Son Goku kat Malaysia ni kan? ke aku salah?

persoalannya, sape lebih power? sape yang akan menang kalau dua ekor alien ni bertarung? kat bawah ni aku sertakan video tentang beberapa fakta tentang dua ekor superhero ni dan video khas pertarungan dua laki orang ni (Superman dan Son Goku dah ada bini ok).

video ni memang lama sikit, kalau korang download pun size dia dalam 1GB lebih. takpe, bagi aku berbaloi tengok video ni. so apa pendapat korang pulak? puas hati tak dengan result video ni?

No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers