Ads

Instagram Dan Phone Canggih

sejak aku baru pakai henset canggih ni, macam-macam aku aku selongkar. terai itu, teria ini nak tengok app mana yang best dan memenuhi keperluan aku.


aku ni kalau bercerita hal-hal kompiter boleh tahan power dan bongkak jugak la. tapi kalau pasal fon ni aku memang insan yang paling bongok.

panjang-panjang intro tapi sebenarnya aku nak bagitau yang aku dah ade instagram sendiri. haha :)) sekarang ni instagram pun boleh korang view kat laptop, dah macam page profile facebook lebih kurang.


tak caye korang tekan la link kat atas tu sekali. sesiapa yang dah ada account instagram tu boleh la log in sekali. pastu follow aku. hahahaha


kat atas ni rupa instagram kalau korang view kat laptop/pc. senang nak tengok-tengok gambar, ye dok?

3 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers