Ads

Wedding Kawan Baik (Part 1)

pada 1 December 2012 yang lepas, seorang dari kawan baik sejak dari sekolah rendah dah pun selamat mendirikan rumah tangga. tahniah aku ucapkan kepada Muhammad Hasdiki Bin Misjan atas perkahwinan beliau!

kami berkawan sejak dari sekolah rendah, sampai sekarang memang masih lagi rapat. dalam ramai-ramai kawan baik aku, dia orang kedua yang sudah berkahwin. aku bila lagi?

ok, untuk bahagian pertama ni aku sajikan kat korang gambar-gambar yang sempat aku amek.




ramai yang tegur aku. dorang cakap aku makin kurus dan nampak macam tak sihat. aku pun taktau la sebab apa. mungkin sebab stress sangat kebelakangan ni.

kalau terrer bagitau aku yang mana satu dalam gambar ni. hahaha (bersambung)

15 comments:

  1. baju kotak kotak pastu warna hitam putih pastu mcm ade line merah sikit..haha.:)

    ReplyDelete
  2. yang last tu buah hati keh ? ha jawab jawab !

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, bukan la.. tu kawan la.. ktorg satu kete yg smpai paling awal, mmg byk gmbr dia la.. haha

      Delete
  3. yang sebelah perempuan dalam gambar ni.. kot.. http://3.bp.blogspot.com/-h-9qD8HLb0w/ULuvkmTVxWI/AAAAAAAAE1Y/h5MUG4Teuc8/s400/IMG_0013.JPG

    ReplyDelete
  4. sambung dululah. next entri baru boleh teka haaa :D

    ReplyDelete
  5. ko yg pakai baju kotak2 gelap lengan panjang yg dilipat..

    kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm ramai je yg pakai baju kotak2 kat situ. hahaha :p

      Delete
  6. you with kemeja kotak2 biru.. idk. just guessing.. hehe

    ReplyDelete
  7. hana suka simple2 mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  8. apesal ramai sgt pakai bju kotak2 hah.. saye minat yg suke buat muke garang tue..senyum mcm tak senyum tu.. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg gambar die dalam ni ade 6.. haha... bju biru pekat ade pink2x.. :)

      Delete

Ads

Followers

Google+ Followers