Ads

Takut Dikritik?

kadang-kadang aku tertanya jugak. kenapa wujud blogger yang disable dia punya comment kat blog. nak orang tinggalkan comment kat chatbox? tapi ada gak yang jenis dua-dua takde mende tu.


nak tanya sorang-sorang aku malas la kan. jadi aku buat andaian bahawa orang jenis macam ni tak boleh dikritik, takut menerima teguran. bila dapat comment pujian-pujian suka la sangat. tapi bila orang nasihat taknak terima?

aku seboleh-boleh nak orang comment blog aku ni. aku nak jugak tau apa kelemahan yang aku ada. dengan comment-comment korang la aku dapat buat sikit improvement. sebab tu aku benarkan anonymous tinggalkan comment. sikit pun aku tak goyang.

macam mana dengan korang? apa pendapat korang pulak?

9 comments:

  1. komen org membuatkan kita rasa dihargai

    ReplyDelete
  2. ohhh . dpt byk pujian kdg2 tak bgus utk ksihtan blog .
    nnt jadi riak .

    ReplyDelete
  3. kritikan tuh penting jugak..at least kite tau ape kekurangan blog kita and pada masa yang sama kite boleh improve..x gituh?

    ReplyDelete
  4. yup! dengan komen2 tu la kta dpt sdr klemahan n improve dri kta kn? klu komen bagus plak dpt naikkan semangat!:D just ignore je komen yg ntah pa2 tu..humm, nice entry~ sgt stuju! ^^

    ReplyDelete
  5. haha bg smua org bleh komen sikit x goyang hehe :D

    ReplyDelete
  6. komen tu pntg..normal ada yg ok n ada yg x..but at least boleh improve apa2 dlm blog kte

    ReplyDelete
  7. a'ahh pelik jugak yang macam tu kan...ayu pernah dikritik suatu ketika dulu...tak delete pon..xgoyang pun..

    ReplyDelete
  8. HAHAHA...NO DOUBT,DIFFERENT PEOPLE DIFFERENT STYLE.ITU HUKUM KEHIDUPAN..SEMUA ORANG SAMA TAK MERIAH LA...PINKBUBBLEGUMPRINCESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...MUAHAHAHA

    ReplyDelete
  9. pernah dikritik.. tapi biar je lah.hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers