Ads

Mari Like Facebook Page

sekarang tiba masa aku kenalkan kat korang facebook page untuk blog Gulai Tempoyak Ikan Patin ni. page ni dah lama ada tapi aku langsung tak update sebab terlupa.

so sekarang ni aku nak mula aktifkan balik facebook page blog aku ni. korang semua dijemput untuk like facebook page blog aku ni [KAT SINI].


guna facebook page lebih senang nak berkomunikasi dengan followers blog. orang yang like pun akan lebih alert dengan update blog kita.

*tengok kat sidebar blog aku ni. sape yang tak reti boleh request tutorial. kalau ramai aku akan terus buat :)

2 comments:

  1. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  2. nak buat fanpage jugak...tp tkt xda org nak like lol...haha funneh! btw like ur page 268.. :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers