Ads

Power Rangers Feveret

kali ni entry agak mengarut sikit. tetiba aku teringat pasal Power Rangers yang kita layan masa kecik-kecik dulu.


ringkas je entry ni, dari semua Power Rangers yang kat bawah ni, mana satu feveret korang? feveret aku warna hijau. ramai orang minat yang putih, tapi aku tak.


*aku guna gambar dari versi Jepun (Kyōryū Sentai Zyuranger), yang original sebelum diadaptasikan ke versi Amerika Syarikat (Mighty Morphin Power Rangers).

14 comments:

  1. suka robot ayi-yi-ya tu.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. nory suka kaler pink....hehehe...i loike..

    ReplyDelete
  3. kalo merah mesti ketua , kalo pink mesti pompuan . haha . miss old memories :')

    ReplyDelete
  4. Kite suke power rangers kaler pink. hikhik :D

    ReplyDelete
  5. hahhahah fevret karton dedulu..siap nk beli jam dye bagai haishh -_-"

    ReplyDelete
  6. aku baru taw power rangers asal nya dari jepun... igtkn mmg idea asal US... =="

    ReplyDelete
  7. sy suke hijau gak!!!! hahaha..

    go go power rangers

    ReplyDelete
  8. ni cite2 pas waktu akk balik sekolahni dulu2..eheh!mmg old skul punye program la..apepun akk x minat mana2 pun sbb dulu suke layan ultraman dan raksasanye..hihi..papepun, thanx komen kt blog akk..akk dh reply pun..anyway, meh le add jadi follower http://lifestyle-blueberry.blogspot.com/..akk dh folloow dek!

    ReplyDelete
  9. nak pink kaler bleh tak??hehe..:)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers