Ads

Apa Aku Nak Buat Dengan Slider Ni?

korang nampak tak slider yang aku baru letak kat atas tu? saje je nak cuba-cuba letak mende alah tu. aku agak puas hati jugak sebab slider ni tak memberatkan blog aku.


tapi aku masih lagi tak tau nak letak apa kat dalam slider tu. patut ke aku buat ruangan iklan untuk disewa? tak pun letak banner korang kat situ, ok tak?


#1
ok, apa kata aku letak banner korang kat situ siap dengan link sekali. aku letak kat situ untuk tiga hari je, rasa-rasa ok tak? tapi lima (5) blogger terawal je la yang dapat.

#2
caranya, tinggalkan comment korang kat sini serta dengan link blog. pasal banner tu takyah risau, aku akan buatkan sendiri dengan ringkas dan kemas. yang penting ada link korang kat situ.


*sementara aku pikir apa nak letak dalam slider tu, aku letak dulu banner dan link blog korang kat situ. lepas ni mungkin aku akan guna slider ni untuk tujuan lain.

23 comments:

  1. syukran sbb komen blog nia, done fllow blog akhi n fllw twitter jugak. :)) trm ksih

    ReplyDelete
  2. tgkkkk je gula2 atas tu xde terfikir naa buat letak as header fikir nak letakk dlm perut je kekekeke ;D

    FEVRET tu ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade byk gula2 cik Jna marcello syg oi.. mane satu feveret u ni? haha

      Delete
  3. yea... nak2... *smbil loncat2... tpi lepas 3 hari apa jadi?? tukar link laen ke atau letak iklan berbayar pulak??

    http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. memandangkan ko sorang je yg letak link, aku letak banner ko dulu la.. org lain kate je nak tapi tak letak link blog.. haha

      Delete
  4. Kalau macam tu, letak la link saya di situ... hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. lm dh x blogwalking kat sini.. byk dh ketinggalan :)

    ReplyDelete
  6. tengs atas kunjungan anda di blog janna.. :)
    ltak banner n link pon oke gak tu...:)

    ReplyDelete
  7. hahah. ops lupe nak letak..

    http://hazirahramli.blogspot.com heee

    ReplyDelete
  8. wow, benda menarik ni.. orang kata rezeki jangan tolak, musuh jangan dicari kan.. :) kalau ada ruang lagi boleh lah letak.. nanti mirul masukkan dalam bloglist mirul.. kira macam exchange lah ni ye.. t kalau jadi masukkan komen ea.. tq so much.. ^_^

    ReplyDelete
  9. nak..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. bole lg ? nk jgk. hehehe

    noreenrara.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  11. bleh letak lg ke?

    kalo xleh xpe...

    do visit my blog....(ayat cover malu...padahal nak kasi link...muehehehe....wa jeles ngn syakir ooo...hahha)

    tirahmaganda.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dah letak.. awak orang terakhir.. lepas ni dah tak sempat utk orang lain... kene tunggu 3 hari pulak lepas ni.. hehe

      Delete
  12. mntk tlg, buatlah tuto slider ni.. tingin gak nk ltk kat blog. huhuks~

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers