Ads

Nak Aku Promote Dan Review Blog?

aku ingat satu hari nanti aku nak buat review blog orang la. tapi takde la review power-power sangat, aku pun masih lagi belajar pasal blogging ni.


tapi sepanjang aku start buat blog sejak tahun 2008, banyak gak yang aku belajar. melalui pengalaman kita tau apa yang penting dan tidak penting di dalam satu-satu blog tu.

aku ni kalau bagi comment nampak macam garang. tapi korang tau ke riak muka aku masa tengah comment tu? mane la tau aku tengah sengeh-sengeh ke kan.

-------------------------------

agak-agak ade yang berani tak mintak blog dia di-review oleh aku? kita sama-sama bagi nasihat dan pandangan supaya kita sama-sama disenangi oleh blogger-blogger lain.

perkara-perkara biasa yang aku suka komplen:

  • berat blog
  • kekemasan blog
  • keselesaan membaca entry (jenis font, size font)

ade yang berani nak aku comment blog korang berdasarkan 3 perkara kat atas ni? lai-lai

29 comments:

  1. Review blog nie best, boleh tahu pendapat orang. erm amboi garang? haha patut lah cepat tua. *joke*

    ReplyDelete
  2. Bila baca balik nama blog Meuzangelo ni 'GULAI TEMPOYAK' baru perasan biodata saya yang menyatakan tentang gulai tempoyak~~

    Best jugak bila tahu pandangan orang tentang blog kita. Lagi best kalau orang tahu personaliti kita melalui penulisan!

    ReplyDelete
  3. review blog orang best kalau blog yang direview itu still ada comment2 sampai sekarang hehe

    ReplyDelete
  4. waaaa, serius ke nak promote and review blog org....? kira review yg 3 perkara tu pun dh kira ok dh tu... haha.

    ReplyDelete
  5. http://nurulasyekyn.blogspot.com/ <-----review la blog nie.. aiman tk kesah lalala~ :P

    ReplyDelete
  6. awk complain kata blog saya besar sgt !!! XD .. hehehe . tp org lain kata blog saya ok je ... saya tgk pun ok je ..... kenape awak lain ?? O_o . *headache

    ReplyDelete
  7. garangg nyee hihihi xberani laa ;p

    ReplyDelete
  8. takut,, tapi nak dengar pendapat tentang blog kita huhu

    ReplyDelete
  9. seram..but if xde org tegur,mcm nk jd betterkn.. :)

    ReplyDelete
  10. kalau sudi comment lah blog saya.. hehe..saya nak gak tengok pendapat orang tentang blog saya..ada orang kat blog saya bosan...dan saya nak juga apa yang perlu saya tambah dan kurangkan dalam blog saya... :)

    ReplyDelete
  11. erm...best nie..tp tetiba lak takut nak direview..hehe

    ReplyDelete
  12. mmg garang pun . tgok tuan pun dh tahuu .
    mcm pengkritik yg tegas .

    saya mau saya mau . *angkat tangan*

    ReplyDelete
  13. nanti saya pilih secara random utk di-review dalam entry blog ni.. review saya based on my experiences la, mengikut pendapat saya la.. hehe

    ReplyDelete
  14. nak2!!!!!!!
    http://sayangkunurulathirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. bro, aku nak jugak..!! (muka semangat)
    depend la siapa yg kena. :D

    ReplyDelete
  16. wah wah kalo rjin review blog sy jgk. hehhe~

    ReplyDelete
  17. tggu aku pilih secara random blog sape aku nak review.. rezeki sape la agaknye ek.. hehe

    ReplyDelete
  18. http://qothruniqbal.blogspot.com/

    yeahhh!!

    ReplyDelete
  19. eheh. sy angkat tgn mintak diriview ni. hehe :P

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers