Ads

My First Giveaway Teaser

kat sini aku nak mintak maaf sangat-sangat sebab tak publish lagi entry giveaway pertama aku. aku sekarang ni tengah berbincang dengan sponsor-sponsor giveaway aku hadiah yang mana satu nak diberi kepada pemenang pertama, kedua dan seterusnya.

senarai hadiah sebahagian dah ada cuma sekarang ni sedang berbincang lagi dengan sponsor supaya takde la berlaku kesilapan. aku takut kalau hadiah tempat kedua lebih mahal dari tempat pertama. itu yang aku nak elakkan.

sekarang ni aku tunjukkan dulu senarai sponsor (setakat ini) untuk giveaway pertama aku:

nisa kay
nisakay.com
penmerah.com
aderakukeysah.blogspot.com
nurulnamasaya.blogspot.com

sementara tu apa kata korang gi singgah dan follow blog dorang dulu. amek berkat sikit. haha

*ehem, takde orang nak join jadi sponsor ke? hehe :p

8 comments:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2309 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  2. Giveaway apa tu ye nanti? Bau-bau best je ni. Nk join nanti bulih? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. takde hal punye.. semua follower digalakkan join nnt.. tggu update ye.. :)

      Delete
  3. woahhhhhhhhhhhhh.... siap ada eponsor lagitu

    ReplyDelete
  4. salam alaik
    saya boleh jadi sponsor untuk hadiah sagu hati
    topup rm 5 untuk 2 orang =)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers