Ads

Aku Promote Blog Korang

ok, dia promote blog aku, aku pun promote blog dia balik. kat bawah ni gambar tuan punya blog tersebut.

nurainsazri.blogspot.com

ganjaran yang dia dapat, aku letakkan link blog dia di dalam page exchange link. tengok kat bawah ni.


nak jadi macam dia jugak? senang, buat seperti apa yang dia buat. entry ringkas, gambar berukuran tepat. sape kata leceh aku tak tau nak cakap apa dah.

8 comments:

  1. wahhhh....nanak jugak..hehhehe....ada tarikh luput tak?? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde.. sampai bila2 pun boleh lagi.. nama pun exchange link kan.. hehe.. juz buat satu entry ringkas siap dgn gmbr awk yg bersaiz tepat (segi empat tepat). dalam entry ringkas awk tu kena la ada link ke blog saya ni :)

      Delete
  2. Sangat menarik. Bilalah giliran blog suara pemikir mendapat keistimewaaan ini.

    ReplyDelete
  3. bagus bagus promote blog org lain :)

    ReplyDelete
  4. bile nak pomot blog aku lak..eh! tetibe kan

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers