Ads

Aku Bakal Buat Giveaway Pertama

sejak dari tahun 2008 aku mula blogging, tak pernah lagi aku buat giveaway untuk korang. ok, mungkin malam ni aku akan terbitkan entry giveaway tu.

image credit to socialh.com

sekarang ni masih lagi memikirkan hadiah apa yang nak aku bagi kepada pemenang. ada pemenang untuk wanita dan juga lelaki. fair la kan?

aku pun tak reti sangat nak buat giveaway ni, jadi aku banyak rujuk dari adik kandung aku iaitu Nisa Kay. dia yang banyak beri tunjuk ajar macam mana nak buat giveaway ni. oh, Nisa Kay juga merupakan seorang dari sponsor giveaway tersebut.

*hadiah untuk lelaki ni aku pening sikit. kalau t-shirt dah mainstream sangat. haha :p

12 comments:

  1. Jangan lupa untuk inform saya ye ? http://syaza-applemints.blogspot.com/ InsyaAllah, kalau ada masa terluang, saya akan join :)

    ReplyDelete
  2. wahh..bestnye ad GA ..=) boleh join nnty..=)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kalau dah mainstream sngt, aok nak bagi gadget ke? ahahah banyak duittt... try la cari sponsor.. huhu

    ReplyDelete
  5. Salam drp kami.
    http://akuanakpahang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. dah lama juak kaknunu tak join give away...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers