Ads

Letak Link Blog Korang Kat Sini

dulu aku ade buat link exchange antara blogger-blogger. kali ni aku nak sebut balik la sebab dah lama tinggal mende alah ni. kebiasaannya blogger lain hanya akan menggunakan senarai link yang banyak kan? aku lain sikit, aku sertakan gambar sekali.


kalau korang tengok kat link ni, korang akan nampak banyak profile pic blogger-blogger yakni kawan aku. korang pun boleh tersenarai dalam list gambar-gambar tu. tapi ada la caranya.


caranya mudah, buat satu entry ringkas pastu sediakan gambar berukuran tepat untuk dijadikan link. paham? berukuran tepat maksudnya sisi dan tinggi (width x height) mempunyai ukuran yang sama.

klik tab link exchange

senarai blogger

itu je syaratnya, takde mende lain yang perlu korang buat. ini bukan segmen atau contest, mende alah ni aku akan kekalkan sampai bila-bila. kalau korang nak usya blogger-blogger lain boleh la ke sini.

*ramai jugak blogger yang dah tak aktif dan ada jugak blogger yang stop terus dari ber-blogging.

7 comments:

  1. done..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/jom-tukar-link-dalam-blog-meuz.html

    ReplyDelete
  2. betol! saya pun baru aktif blogging balik :D

    ReplyDelete
  3. meuz..shoutbox mmg ade prob ey? ngan sy dari bln lpas dh xleh guna..

    ReplyDelete
  4. haiii haiiii ikaa datang menjenguk nie... ikan patin....

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers