Ads

Jersi Baru Skuad Malaysia

baru-baru ni kita dah dikenalkan dengan jersi baru skuad Malaysia untuk digunakan semasa AFF Suzuki Cup 2012 nanti. tengok kat bawah ni:




kalau aku la, aku jenis tak kisah sangat. kalau design tu smart lagi bagus sebab kalau nak pakai buat gi jalan-jalan pun tak rasa janggal.


sebab apa aku tak kisah pasal design yang baru ni? sebab dah memang template Nike macam ni. ada berlambak jersi kelab dan negara yang guna template ni, cuma lain warna je.


jersi F.C. Porto pun guna template yang sama


so apa pendapat korang?

2 comments:

  1. kalau jersi wane turqoise kn lawa..hehe

    ReplyDelete
  2. biase je.. xdelah cantik sgt.. suke yg lame lg.. huhuhu

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers