Ads

Homemade Beef Patty From Faa Rosli

hari tu aku ada request recipe homemade beef patty untuk burger kat kazen aku, Faa. sekarang dia dah pun post dalam blog recipe yang aku mintak tu.


aku buat request tu sebab aku dengan kawan-kawan aku ada berniaga burger di dalam uniten. so, aku mintak sedikit tips dan cadangan mengenai recipe homemade patty tu.

tengok dulu gambar kat bawah ni:


kalau rasa-rasa terliur, boleh la korang singgah ke blog beliau [di sini]. bukan setakat homemade patty, recipe lain pun dia ada banyak terbitkan.

*sekarang ni dah banyak sangat orang jual burger bakar. bukan sedap pun dorang buat. baik buat sendiri je, lagi mudah.

11 comments:

  1. subuh hari tengok burger bakar..haih..laponye...

    ReplyDelete
  2. petty lagi sedap kalau diperap awal. lagi 1 kalau letak herb yg sesuai pun ok sebab bole bagi wangi petty tu

    ReplyDelete
  3. mmg nampak sedap.sedap mcm begedel.. NA suka begedel tu hehehe ;D

    MEH nkk try!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers