Ads

First Giveaway: Peringatan #2

tinggal beberapa jam je lagi First Giveaway yang aku buat nak tamat tempoh penyertaan. selagi jam belum pukul 12 tengah malam, masih lagi sempat untuk korang join giveaway pertama aku ni.


kat sini aku cuma nak bagitau yang senarai pemenang bertuah akan diumumkan pada 4 Dicember 2012. rasa-rasa boleh tunggu tak? ada sebab aku umumkan lambat sikit.


aku minggu ni agak busy sikit. sebab tu dah jarang blogwalking. lepas aku umumkan pemenang, sila lapor diri dan proses pemberian hadiah pun harap boleh bersabar kalau lambat sikit. kalau takde pape kekangan, proses pemberian hadiah akan lebih cepat.

*entry ni sebagai peringatan kat korang sebab aku takut ada yang bising kalau aku tak roger awal-awal.

4 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers