Ads

Penangan Says.my

sebelum ni kita dikenalkan dengan ChurpChurp. tapi kali ni macam makin ramai pulak yang join Says.my. dua-dua ni memang menawarkan khidmat yang lebih kurang sama tapi mana satu yang lagi best?

jujur aku katakan Says.my ni lagi cepat duit masuk.urusan nak cash out duit pun lebih mudah. takde la nak tunggu sampai sebulan kan..


tapi ChurpChurp interface website dia lebih user friendly berbanding Says.my. itu pendapat aku la, korang pulak?

baru-baru ni banyak blogger yang menyatakan rasa tak senang dengan segelintir orang yang menggunakan shoutbox sebagai tempat nak promote link Says.my ni. contoh bahagian URL diletakkan link iklan instead of link blog.

dulu aku ada jugak cuba buat macam tu tapi ade betul jugak, kalau mintak secara direct kan lebih bagus. contoh macam ni:

satu click aku akan dapat RM0.20, so sape baik hati sila click gambar :)

nampak tak? yang penting lepas korang klik sila tunggu page dia loading sampai habis. cara ni bagi aku sangat mudah sebab kita share link je. nak buat gambar macam aku ni pun lagi baik.

ChurpChurp dan Says.my ni sangat sesuai untuk blogger atau si kaki laman sosial nak terai-terai cari duit lebih. tapi nak suruh orang click link kita tu biar la dengan cara yang elok dan betul.

aku tak reti nak terangkan macam mana untuk budak-budak baru nak kenal mende alah ni. aku sarankan korang gi register dulu, lepas tu korang akan tau sendiri apa yang nak dibuat. :)

*agak-agak sape yang sudi nak click iklan kat atas tu? :p

9 comments:

  1. btol2..ada yg jenis tinggalkan link kat blog..sbb geram buat jugak kat org tu..hehe

    ReplyDelete
  2. sy baik hati jd sy dah klik :)

    ReplyDelete
  3. Betul tu. Sama relex-relex boleh juga
    masyyuuk poket tu. Tapi saya tak buat legi ler...hehehe

    ReplyDelete
  4. student ump bnyk guna says.my tu..sape bloggers yg ad bt sharing mmg cpat kayo la..skali klik 5-6 link akn kluar..

    ReplyDelete
  5. dah klik , dengan ikhlasnyerr ! haha :P

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers