Ads

Nak Cari Jersi Pahang

misi aku sekarang cuma nak cari jersi baru pasukan Pahang FA. jersi Pahang FA untuk musim sebelum ni aku dah ada cuma agak kecik sedikit.

jersi Pahang FA 2011/2012

ye la, mula-mula beli nak size kecik-kecik je. konon-konon baju fit smart la, tapi bila aku dah pakai lain pulak yang jadi. habes semua susuk tubuh aku yang sekeping ni jadi tatapan umum.

kali ni aku akan cari jersi Pahang FA yang baru dengan lebih berhati-hati. tidak terlalu fit dan tidak terlalu labuh. kat bawah ni rupa jersi Pahang FA untuk 2012/2013:


mana satu jersi Pahang FA? memang obvious la yang warna kuning hitam tu. satu Malaysia tahu kalau jersi dah warna merah kuning tu kepunyaan pasukan Selangor FA. ye dok?

*sekarang aku berada di luar Pahang, kat mana nak dapat dengan harga murah?

2 comments:

  1. wah minat kumpul jersi eh?ok la dpt buat koleksi..:)

    ReplyDelete
  2. saya peniaga jersi liga malaysia ,kalau berminat jersi yg awak nak tu boleh oder jersi negeri lain pun ade termasuk jersi atm,harga sehelai rm49.00,grd 3a sticker pade baju lengkap.klu berminat call 0105055594

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers