Ads

Nak Download Fifa 13

menunggu punya la lama game ni nak keluar. kali ni link untuk download Fifa 13 PC lambat dari sebelum-sebelum ni.


masalahnye tukang nak crack Fifa 13 ni masih lagi berusaha dan setakat ni, belum ada lagi Fifa 13 versi crack untuk di-download. mungkin ade segelintir yang tak paham crack tu ape kan?

versi crack ni maknanye kita boleh main game tersebut dengan percuma. Fifa 13 nak beli memang tak la, harga taknak mahal pulak kan..

Fifa 13 ni memang video game feveret kebanyakan umat manusia kat muka bumi ni. sukan bola sepak memang sangat terkenal di seluruh dunia. tak caye? tengok kat bawah ni:


bandingkan jualan Fifa 13 dengan PES2013 (Pro Evolution Soccer)

sementara nak menunggu si tukang crack ni siap dengan keje dia, baik aku berangan dulu main game ni dengan tunjukkan sedikit beberapa screenshot:


*aku tak mampu nak beli game ori apetah lagi PS3

4 comments:

  1. patot la laki aku mengulupur ajak g mines cari cd ni.. cantik resolution dia.. hehe

    ReplyDelete
  2. gambar sangat cantik ^^. . .insyaAllah ada rezeki dapat lh tu

    ReplyDelete
  3. lawa la graphic dia..
    harapan tipis la klu nak beligame nii

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers