Ads

Dapat Baby Pertama

pada tarikh 13 Oktober tahun 2012 seorang dari kawan aku dah pun bergelar ibu dan bapa. aku dengan kawan-kawan yang memang excited sangat sebab sedar tak sedar kita semua ni dah tua pun.

teringat zaman-zaman mula masuk belajar dulu. dulu sama-sama kepala otak gila-gila, nakal bukan kepalang dan berjimba ibarat hidup disponsor seumur hidup.


tahniah aku ucapkan kepada mereka suami isteri kerana dikurniakan seorang bayi yang comel dan sihat. baby baru kawan aku ni lelaki, nama aku tak sure dorang letak apa.

------------------------------------------


kawan aku ni umur memang lebih kurang aku je. bagi aku memang dia menjadi ayah pada usia yang agak muda. dorang kawen pun masa tu masih lagi menuntut di uniten.


jadi ayah di usia yang muda ni ada bagus jugak. bayangkan kalau kita jadi ibu bapa di usia yang lewat, dah tua nanti anak belum habis belajar kita dah pencen.

------------------------------------------

tapi bergantung jenis orang gak. kalau mewah tak kisah la nak pencen masa anak kecik lagi kan. ini semua pendapat aku je, takde betul dan takde yang salah.


*mari sama-sama kita doakan dorang sekeluarga sihat sejahtera

11 comments:

  1. tahniah untuk kawan kamu..baguskan kawin muda..da ada anak..rezki insyaAllah melimpah ruah.. :D

    ReplyDelete
  2. soalan klise : kamu bila pulak? ngeh3

    ReplyDelete
  3. congrts for both of them.. seronoknya ada baby tomei!

    ReplyDelete
  4. Wah! comelnya. Tahniah untuk kwn awak :)

    ReplyDelete
  5. btw nama blog sedap sangat smapi nk mkn..hikhik

    ReplyDelete
  6. alololo..comeinya..!
    seronokkan bila tgk kwn2 melangkah ke alam baru. :)

    comei baby tu sarung baju MU... msti bapa dia minat MU kan.. :)

    ReplyDelete
  7. amboi..bru bby da dpkaikn bju bola..huuu

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers