Ads

Selamat Datang Blogger Baru

aku ada sorang kawan ni, berasal dari negeri yang sama dengan aku.. setelah termakan pujuk aku supaya ber-blogging, maka dia pun terpengaruh.. haha

kata si kawan aku ni, memang timbul minat nak buat blog sendiri.. tapi ape kan daya, katanye tak reti nak buat blog.. haaa sebab tu la aku ajar dia memulakan langkah sebagai seorang blogger.. meh tengok gambar dia dulu..


kalau aku sorang tak larat gak nak bagi sokongan kat dia ni.. so aku harap korang boleh bagi sokongan kat dia supaya tak hangat-hangat taik ayam dalam ber-blogging ni.. haha

oh, lupa nak bagitau nama dia.. cuma panggil dia Nurul Ain je.. senang nak ingat kan? ni link blog dia [Who is Nurul Ain?]

pape cadangan dan sokongan sila ke blog baru beliau..

No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers