Ads

Varsity Jacket Uniten Dah Siap

lama woo aku tak update blog ni.. ok, aku ada mende nak citer ni

akhirnya, design yang aku buat sendiri nampak jugak hasil dia.. sebelum ni aku ade bagitau yang aku tolong buat design untuk varsity jacket uniten, hasilnya seperti kat bawah ni:


logo kat depan bersulam dan yang kat belakang tu cuma print je.. bagi aku ok la, puas hati jugak la dengan apa yang jadi..

aku tolong design je, dan habuanya aku dapat satu jacket free.. best weh haha

aku belum lagi bergambar dengan jacket ni.. takpe, nanti aku bergambar pulak sambil pakai jacket ni.. oh, gambar kat atas tu kawan aku, dia yang handle jual beli varsity jacket ni kat budak-budak uniten..

*untuk budak-budak uniten, jacket hitam putih.. kuning hitam ni untuk member-member je

6 comments:

  1. lepas ni boleh la tempah design kat si Meuz ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. bro,kalo nk tempah warna lain ade x ?
    pastu nak letak logo lain.

    ReplyDelete
  3. @bach
    boleh je, takde hal.. tapi nak kene order banyak la.. kalo satu2 baik buat kat kedai.. tapi biasenye buat satu2 mahal sikit

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers