Ads

Uniten Varsity Jacket Teaser

tak lama lagi aku bakal dapat varsity jacket yang rupa dia lebih kurang macam dalam gambar ni:


ini adalah cubaan pertama kawan aku dalam menghasilkan design sendiri untuk varsity jacket uniten.. disebabkan aku berkenan dengan warna hitam kuning ni, aku terus order kat kawan aku tu..

ini cubaan pertama, untuk batch yang seterusnya aku akan terlibat sama.. keje aku cuma buat design logo-logo je nanti, yang sekarang bukan aku yang design.. tengok la macam mana nanti, tah aku boleh buat ke tidak untuk batch seterusnya..

kalau dah siap nanti aku akan tunjuk kat korang

5 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers