Ads

Semester Baru, Rumah Baru

macam lama sangat je aku tak update blog ni.. sebabnye, aku masuk sem baru dan kali ni aku terpaksa duduk di luar.. ye la, dah penat komplen pasal service tak bagus kat penginapan, bayar dah la mahal giler..

sebab aku duduk luar, sementara ni rumah sewa aku tu takde lagi internet.. dah register, cuma nak tunggu dorang pasang je.. ini pun nasib baik singgah rumah kawan, dapat la aku update entry ringkas ni..

pape hal aku cerita lagi pasal rumah baru aku tu..

2 comments:

  1. duduk luar bukan lagi mahal ke kos hidup?

    ReplyDelete
  2. duduk hostel uniten sebulan RM280 satu bilik. elektrik kene byr sendiri. bayaran elektrik tak termasuk bayar sewa tu.. mahal giler hostel uniten.. internet uniten lembab mcm hanjing

    duduk luar pulak takde bayar sewa sebab tu rumah kawan. juz share bayar elektrik dgn internet je.. lagi murah dan puas hati :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers