Ads

Aku Tak Suka Blog Yang Ada Lagu

baca tajuk kat atas tu.. maksud kat situ terang lagi bersuluh.. aku memang tak suka blog yang ada lagu.. kebelakangan ni aku suka blogwalking disebabkan aku ade la sikit masa dan internet yang boleh tahan laju.. banyak blog yang aku singgah ade lagu, itu yang aku tak berkenan..

sebab ape?

sebab aku kalau dah bukak laptop, memang wajib aku bukak lagu aku sendiri.. rase macam annoying bile ade campur-campur dengan lagu lain..

cara aku blogwalking, bukan aku bukak satu-satu.. aku suka bukak banyak tab dalam satu masa.. so, aku takde masa nak tekan pause kat blog yang ade lagu tu.. nak mencari kat mana tempat korang letak lagu tu lagi la aku malas..

aku kesian gak kat sape-sape yang pakai berukband.. lebih-lebih lagi yang pakai berukband slow, itu belum cakap pasal download quota yang orang tu kene tanggung..

bile lagu atau video yang korang bukak secara online, data transfer untuk lagu/video tu berjalan tau tak.. secara tak langsung serupa macam kita download la, habis la quota internet korang.. yang pakai unlimited tu best la.. tak paham?

tapi terpulang la nak letak ke tak kan.. kalau aku memang tak suka blog yang ada lagu :)

16 comments:

  1. sama rr

    aku suka blog yg simple aje :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha....stuju...fenomena ni dlu femes,pstuh semua org x jadi nk letak lagu... pastuh skrg ni bnyk bebudak bru join bloging, makin ramai la plak yg letak lagu...keh3...

    ReplyDelete
  3. aku pun tak suka jugak sbb bising. lagu ntah pape ahaha

    ReplyDelete
  4. xsuka jugak..kdg2 terus tutup klau dgr ada lagu..bising..huuu

    ReplyDelete
  5. haaa betul la tu.agak setuju di situ.

    ReplyDelete
  6. mama lynn pny blog ada lagu.. klu tak suka dgr still boleh pause kan.. heheh

    ReplyDelete
  7. kalau boleh pause sekalipun, data transfer tetap berjalan.. mcm yg sy tulis kat atas ni, sy jenis bukak byk blog dlm satu masa.. takde masa nk mencari mane button pause :)

    ReplyDelete
  8. em,kadang2 lah,terus tutup je.. kalau tgh rajin pause je,hehe=)

    ReplyDelete
  9. haaa...

    blog asu ni xde lagu..

    meh la datang singgah lagi :P

    ReplyDelete
  10. x suke gak... dah lah lagu diorg x best.. hehhehe.

    ReplyDelete
  11. saya pernah letak lagu kat blog sy.
    pastu saya rasa mengganggu je, bising.
    dah la asyik2 ulang lagu yang saya.
    saya jadi boring, jadi saya buang je la lagu tu.
    hehe..

    ReplyDelete
  12. sokong seratus satu peratus!! kadang2 xjadi mud nak 'selongkar' blog org tu sebab bunyi lagu yg annoying lah sangat

    ReplyDelete
  13. hahaha.. sama jgk... sebab dh la bukak lagu sndri dh.. lepastu sesetengah blog letak lagu.. abestu hide pulak =.=' trus tutup.. xsempat nk komen.. xsempat nk tinggalkan jejak.. haha.. rimas tol

    ReplyDelete
  14. memang rasa jahanam juga bila ada blog yang ada lagu ni .. terajang nak terajang monitor

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers