Ads

UEFA Champions League Final 2012

tadi Kelantan dah menang FA Cup versi Malaysia.. jap lagi Chelsea dengan Bayern Munich pulak.. bagi sape-sape yang takde tv tu, boleh la tengok live streaming kat laptop/pc.. camne nak tengok?

hmmm.. kalo aku nak je jawab "google je".. betul, cara tu je yang ade.. aku pun taktau sangat kat mane nak tengok bola live streaming ni.. takpe, aku tolong carikan..

[http://www.firstrowsports.eu/]

ok, aku dah bagi link tu pandai-pandai la cari kat celah mane nak tengok.. kalo tak boleh try la kat website lain.. alaa, google je.. haha

yang penting keyword yang korang guna.. tadi aku guna keyword "football live streaming free" .. lebih kurang macam tu la.. boleh gak kalo korang lebih spesifik dalam google tu.. tambah-tambah la perkataan Champions League Final 2012..

nak google bukan boleh main google je.. cara nak pilih keyword pun kene bijak gak.. sebaiknya tulis dalam english, senang pakcik google tu nak mencari..

image from nation.com.pk

bagi sesiapa yang terlepas, lepas ni boleh cari highlight antara Chelsea dan Bayern Munich ni kat FOOTYTUBE.COM.. tapi kene tunggu lepas beberapa jam lepas game la baru ade orang upload kat website tu..

1 comment:

Ads

Followers

Google+ Followers