Ads

Meh Letak Link Blog Korang Kat Sini

rasenye dah lama sangat ruangan link exchange tak update.. ok, aku ingat nak hidupkan balik mende alah ni.. sebagai contoh korang boleh tengok kat link ni: [link exchange]


kalo nak gambar korang ade kat situ, kene la buat satu entry ringkas.. tak kisah macam mana pun, janji dalam entry korang tu disertakan sekali link ke blog aku.. kene follow tak blog aku ni? tak semestinye.. aku taknak jadi macam orang lain yang menetapkan syarat supaya follow blog untuk menyertai pape segment or contest..


oh, jangan lupa letakkan sekali gambar yang korang nak guna.. pastikan gambar tu bersaiz tepat, maksud aku square, not rectangle ok..


boleh jugak kalo nak usya entry aku yang dulu-dulu pasal mende alah ni [CLICK HERE]


*aku baru siapkan header baru, agak-agak ok tak?


8 comments:

  1. http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/05/link-exchange-si-blogger-meuz.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya dah perbaiki entry saya..maaf

    ReplyDelete
  4. http://mellyeaha.blogspot.com...come and support me

    ReplyDelete
  5. nak jugakkk :D

    http://nurainsazri.blogspot.com/2012/11/motif.html

    ReplyDelete
  6. http://kaydakaydie.blogspot.com/

    sini sini~~

    ReplyDelete
  7. mai visit blog saya :D http://adzrifsidek.blogspot.com

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers