Ads

Drama Melayu Bosan Bosan Bosan

aahh..! bosan aku dengan drama-drama melayu.. taktau la kenapa aku rase macam pernah pernah tengok konsep drama macam ni.. ke aku yang salah?

kalau dulu sejak drama Adamaya, aku ade nampak satu dua drama yang menggunakan konsep serupa iaitu konsep mak ayah yang kawenkan anak tanpa rela.. last-last laki bini yang muda tu suka sama suka.. bosan.

macam mane dengan pulak konsep wajah seseorang itu mirip dengan wajah arwah bekas kekasih? aku jenis jarang tengok drama, kalo tengok pun sebab aku tertengok.. ye la, dah itu channel yang family aku pasang kat umah..

ke aku yang silap ni? sape-sape yang lebih arif sila la betulkan aku ni..

*tension tengok gelagat awek-awek yang meminati beberapa squad bola sepak negara tapi term offside pun taktau ape mende


9 comments:

  1. wahahaah muka mirip bekas kekasih tu aku tahu citer apa!

    ReplyDelete
  2. ohh cite 3 janji tu? poyo giler + menipu..memang tak arr bende dh brapa tahun dah boleh duk separuh gila lagi..

    x suka tgk drama

    ReplyDelete
  3. oooo umah aku dapat tv3 je.. so aku layan je lah citer Melayu. Cite Seindah Sakura best wooo.. ade Fahrin.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. Meh layan citer korea...walaupown citer xbesh tapi hero & heroinnya hensem & comei² jerrr...hihii

    ReplyDelete
  5. Saya jarang tengok drama melayu.. Balik kampung, apabila dengar mak dengan adik perempuan cerita pasal drama melayu, saya pula blur.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. bosan jugak cara terbaik takpayah tengok tb senang. pehh nyaman haha

    ReplyDelete
  7. tp satu drama je sy suka :) drama tentang dhiya. sgt trbaik ^^ sbbnya byk sgt pengisian dan jalan cerita yg bagus... byk pendekatan n nasihat, serta ada unsur2 keagamaan yg kuat :)yg pasti byk episod sy nanges...hihi #hanya pendpt

    ReplyDelete
  8. Syurga Cinta best..mlm ni

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers