Ads

Cubaan Design T-Shirt

sebenarnye aku segan nak tunjuk mende ni.. aku ni boleh dikatakan masih di tahap yang sederhana, tak tinggi pun.. banyak lagi yang aku perlu belajar dalam photoshop dan illustrator ni..

dalam cuba-cuba aku men-design, aku pilih perkataan Bandar Baru Bangi (BBB) disebabkan aku tempat aku study dekat dengan BBB..




tujuan asal aku design semua ni adalah disebabkan aku dan kawan-kawan aku bercita-cita nak keluarkan t-shirt sendiri, hasil design sendiri.. aku tolong design je, kawan aku yang jadi tokey..

kawan aku cakap dia nak macam ni macam tu, aku buatkan je.. aku buat setakat mana yang aku mampu.. antara design yang diusulkan oleh kawan aku tu seperti di bawah:



pemilihan perkataan tu belum betul-betul konfem lagi, saje je aku cuba-cuba.. agak-agak mane satu yang ok?

3 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers