Ads

Nak Cari Jersi Goalkeeper Kelantan

walaupun aku bukan la berasal dari Kelantan, tapi aku betul-betul minat dengan design jersi pasukan Kelantan ni.. ingat, aku minat design jersi je..

sebenarnya aku terpikat dengan jersi goalkeeper pasukan Kelantan mase perlawanan Piala FA final menentang Sime Darby.. warnanya hitam oren, dipakai oleh goalkeeper Kelantan iaitu Khairul Fahmi Che Mat..


susah nak mampus aku cari gambar ni.. aku nak gambar Khairul Fahmi je sebab nak tengok design jersi dia.. template jersi sama dengan jersi home dan away, cuma warna je hitam oren..

agak-agak ade jual tak baju goalkeeper Kelantan yang warna hitam oren tu?

*kalo boleh nak gak aku beli jersi Pahang FA tapi taktau nak cari kat mane

5 comments:

  1. wuyoooo.. cek tkut klau tgok kelate lawan

    ReplyDelete
  2. pakai jersi france la mcm sy..hehehe

    ReplyDelete
  3. @CekbOlat-bOlat; apa pasal pulak takut kalau tgk kelate lawan?

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers