Ads

Moh Kita Ke UNITENGUA 2012

sebenarnye aku taktau banyak sangat pasal event ni.. yang pasti, kat sana nanti akan ku sambut mesra awek-awek cun yang hadir ke festival UNITENGUA.. haha

tengok pada apa yang tertulis kat poster event ni, aku dapat bayangkan event tu nanti mungkin agak meriah.. ape yang best ialah akan ada live performance oleh kumpulan OAG dan band-band lain yang aku tak berapa nak kenal..

nak tulis panjang-panjang kang takot tersalah bagi info pulak, so aku sarankan korang gi ke blog UNITENGUA

bile mende ni nak berlangsung? 22 Jun hingga 23 June, lambat lagi tu.. sempat la gak kumpul member-member nak gi sana nanti..




*aku suka design poster event ni, boleh tahan smart gak

No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers