Ads

Aku Sarankan Guna Fibox Untuk Chatbox

pernah dengar kan? aku tengok dah banyak blogger pakai Fibox ni.. aku suka dengan chatbox ni sebab sekali dah letak nama dengan URL blog, kita dah tak perlu nak masukkan lagi bila masuk blog orang lain yang ade Fibox..

bagi aku ini memudahkan aku dan blogger-blogger lain nak blogwalking.. leceh sebenarnya pakai chatbox lain sebab tiap kali nak shout, kene taip semula nama dan URL blog kita..

yang best, korang boleh login guna account Facebook.. kalau login guna Facebook, siap ade thumbnail sendiri..


sekarang, korang dah boleh tukar chatbox korang kepada Fibox.. lepas ni senang la aku nak singgah mane-mane blog dan tinggalkan jejak.. nak comment kang kadang-kadang aku tak larat nak baca entry yang panjang-panjang.. ade gak jenis blogger yang tak bagi orang tinggalkan comment kat entry..

*sapekat sini terrer sila tolong carikan jersi goalkeeper Kelantan yang dipakai Khairul Fahmi masa final Piala FA 2012 menentang Sime Darby [LINK GAMBAR]

4 comments:

  1. Wah ! pestaim lah dgr Fibox tuh. seriously.
    Btw, nice info.
    Kalau tak,malas nak taruk chatbox dlm blog, tp memandangkan dah ADE ORANG TU mention tabiat dia yang salu malas nak bace entry pepanjang, nampaknye, kena taruklah jugak pasni.. haha


    p/s: Hai abg nisa kay ! (eh,abg ke?lupa lah.. hehe). Lame xsinggah sini. I'm your new follower.Orang lama,blog je baru =)

    ReplyDelete
  2. hmmm menarik. lama dah xde chatbox kt blog

    ReplyDelete
  3. ooo...guna firefox baru ok chatbox tu ea. mcm blog aku, tak kuasa aku nk letak chatbox. byk "lalats" durjana bertenggek. tu yg forever buang :P

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers