Ads

Sila Check Email Korang

kepada sesiapa yang dah hantar email untuk tempahan header blog, yang diterima tempahannya aku dah reply email korang.. sila respon dengan segera, check balik email korang..

maaf aku lambat reply email korang sebab sekarang ni aku baru je start sem baru, so busy sikit nak setelkan add/drop subjek.. aku akan mulakan design header blog yang ditempah hujung minggu ni

adioss

1 comment:

  1. ohh.. best lah kan.. =D
    bolat nk tukar tpi rase cm dh okay kott..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers