Ads

Kad Nama Facebook Percuma

ade la dalam tiga minggu yang lepas aku order.. sekarang dah sampai pun kat rumah aku kad nama facebook yang aku tempah ni.. aku sendiri pun tak tengok lagi macam mana rupa kad nama aku tu memandangkan aku kat UNITEN sekarang..


mungkin kad nama aku tu lebih kurang macam kat atas ni sebab aku order kad nama ni secara percuma di Moo.com

percuma? ya, percuma tanpa sebarang bayaran pun.. apa yang korang perlu ada hanyalah facebook timeline.. kad nama ni menggunakan facebook timeline korang sebagai design kad nama.. bagi aku agak stylo dan kemas..

nak buat jugak? [Tekan Sini] pastu korang tau la macam mana nak buat sebab caranya sangat-sangat la mudah

ayah aku call, dia cakap ada kad nama sampai dari luar negara.. mende ni la yang sampai ke rumah aku tu cuma aku belum tengok lagi macam mana rupa dia.. kalau aku amek nanti aku akan tunjukkan kat korang

11 comments:

  1. wah ! nak jugak la..hahaha..nanti kita tukar kad nama ek..hahah

    ReplyDelete
  2. boleh tak buat kad ni terus boleh touch n go kat stesen lrt..heheehe:P

    ReplyDelete
  3. hoooo... kad name memang diperlukann oleh orang3 yang berbisness... da free brapa eh yang dapat?? brpa keping?

    ReplyDelete
  4. nak buat kad ni, kena tukar profile ke timeline dulu ka?

    ReplyDelete
  5. @Saffrina Ropiee
    yup, kena tukar facebook timeline

    ReplyDelete
  6. dh terlambat..diorg anta 50 000 pertama percuma..150 000 seterusnya kna byr shipping..21 JAN aritu diorg dh anta 50 000

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers