Ads

Maaf, Aku Sibuk Sikit Minggu Ni

mintak maap kepada sesiapa yang menempah header blog dari aku sebab aku gagal siapkannya dengan segera.. aku sekarang boleh tahan busy tapi minggu ni je la.. harap bersabar sikit je lagi, dah siap nanti aku bagi terus header-header tu..

jangan lupa selalu check email korang (bagi sesiapa yang menempah) dan jangan hantar email menggunakan alamat email yang berlainan.. sebab nanti aku taktau korang yang mana satu.. kalau boleh guna satu email je untuk kontek-kontek dengan aku..


No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers