Ads

Ape Cadangan Korang?

dah berapa lama aku tak update blog ni? ok, boleh tengok kat entry aku yang sebelum ni, itu la kali terakhir aku update blog ni..

sebab ape aku tak update? ade la masalah sikit.. masalah peribadi la punca utama.. tapi takpe, aku akan teruskan ber-blogging dan aku akan cuba update blog ni bila ada masa terluang..

buat masa sekarang ni aku masih lagi kekurangan idea nak tulis pasal ape.. korang ada cadangan tak? sape-sape yang pernah bukak blog aku sebelum ni mesti tau blog aku ni jenis macam mana.. sampai sekarang aku taktau lagi apa kelebihan yang aku ada untuk aku jadikan bahan dan idea entry blog ni..

agak ape ek?

*apa yang korang nak tau? apa yang korang nak tanya? ada kritikan tak?

1 comment:

  1. Sejak blog ni tukar template, rasa macam lain gila dah. Tak mcm blog gulai tempoyak ikan patin yang dulu. Blog pon jarang update. tak best la gni bro.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers