Ads

Patut Ke Aku Amek Tempahan Design Header?

kali ni aku cerita pasal design jap.. aku pun taktau la macam mana aku boleh terjebak dalam design-design ni.. bukan design baju, bukan design rumah orang tapi aku design blog atau header blog sahaja.. itu je yang aku mampu rasanya..

kat bawah ni header pertama aku.. kebetulan aku buat vector art dan aku letakkan kat dalam header tu..


mula-mula hasil kerja macam budak sekolah lagi.. tapi lama-lama hasil kerja macam budak dah habis sekolah.. aku tak berpuas hati pun kat semua hasil kerja aku selama ni.. nak buat senang, nak fikirkan idea kreatif yang susah tu..






kat atas ni semua header blog orang yang aku pernah tolong design-kan.. kat atas ni semua hasil kerja aku yang lama memandangkan aku dah lama giler tak buat header blog ni, yang paling baru pun header blog adik kandung aku, Nisa Kay..

dulu aku tak bersedia nak amek tempahan design header blog orang tapi sekarang macam dah ok sikit.. sebab paling utama ialah aku dah tengok blogger-blogger lain amek tempahan macam ni, tapi satu pun aku tak tertarik dengan design-design dorang.. bukan nak kata aku punya lagi baik tapi aku kesian kat pelanggan-pelanggan.. paham?

buat masa ni aku akan mulakan amek tempahan tapi dalam jumlah yang sikit la.. pape hal korang komen dulu kat sini, sama ada patut ke tak aku amek tempahan design header blog.. patut ke tak?


7 comments:

  1. Bagus hasil keje ko..xpayah amik tempahan lar...cuma tolong buat header utk aku sekali...hehhehe

    ReplyDelete
  2. gua rasa ayat lu mcm blagak lu hebat gila...ramai lagi designer hebat kat luar sana...setiap orang ada kreativiti sendiri dan setiap orang cara pandangan dia sendiri...xpayah la nak buat ayat cmtu...tah pape..gua baru first masuk sini dan gua rasa gua tak datang dah kot...bad first impression

    ReplyDelete
  3. @cik/incik anon
    statement kat atas tu aku tulis sbb ade org charge mahal giler..
    ye ke mcm berlagak giler? hmmm mungkin la, aku sendiri pun tak perasan, sorry.. aku pun pening ape aku tulis tu.. bagus la kalo dh ade org tegur.. rse2 perlu ke aku edit balik ape yg aku tulis tu? dan knp perlu komen as anonymous? rilex la, aku tak marah org yg tegur apa silap aku.. jgn takut, berani sikit

    ReplyDelete
  4. buat je haha boleh tambah pendapatan..tengok header blog nurul tu..tak penah tukar2 dah sebab nurul tak de masa nak buat hehe..

    ReplyDelete
  5. oh ayat mcm tu pun kira berlagak eh? pelik manusia.btw,kalo orang berminat nak tempah,amik je.berpotensi ape!

    ReplyDelete
  6. this is awesome. arghhh rasa macam nak mintak kau buatkan header utk aku je :/

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers