Ads

Cuti Tahun Baru Cina

mula-mula aku nak ucapkan selamat tahun baru cina kepada sesiapa yang layak sahaja.. lepas tu aku nak citer pasal malam tadi.. malam tadi aku dengan jiran aku merangkap seorang dari kawan baik aku telah menonton satu perlawanan bola sepak.. sape lawan sape? yang tak minat bola pun aku rasa boleh agak team mana yang berentap malam tadi..

bila dah cuti tahun baru cina ni ramai yang balik tempat asal masing-masing.. kat highway jem bukan kepalang, apetah lagi kat restoran-restoran india muslim (kite suka sebut mamak).. nak pulak malam tadi dua team besar tengah berentap, memang takde tempat la nak duduk.. aku tak sanggup pulak nak tengok bola sambil bersila..

tapi takpe, aku dapat tengok gak perlawanan bola sepak tu.. bukan sebab aku minat salah satu dari dua team tu tapi aku memang suka lepak tempat-tempat meriah, ramai orang.. nasib baik game malam tadi boleh tahan best, tak bosan..

cuti ni korang buat ape pulak?

source : goal.com

3 comments:

  1. cuti ni pegi shoping buku guna baucer..kehkehkeh~~

    ReplyDelete
  2. ehh best ape tengok bola bersila..kalau tak gol boleh tepuk jalan..heeee

    ReplyDelete
  3. @cik puan muda umi
    kalo dh nk abes blajo ni nk beli buku ape lg.. hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers