Ads

Bakal Bermalam Di UMP, Universiti Malaysia Pahang

kejap lagi aku akan bertolak ke UMP, Universiti Malaysia Pahang yang terletak di Gambang.. bukan aku student kat sana tapi saje je mengada nak bermalam kat sana selama 3 hari 2 malam.. ini semua atas perlawaan kawan baik aku sebab kat sana student tengah bercuti, so orang tak ramai.. apa kawan aku buat kat sana masa cuti ni?

dia perlu siapkan FYP (final year project) dia.. ada sape-sape student UMP yang baca entry ni tak? kalau ada, jumpa kat sana.. adioss!


7 comments:

  1. sy studnt ump..ade event ap ae?ke sje3...

    ReplyDelete
  2. kami sedang bercuti. memang tak ler dpt jumpa. haha.

    selamat datang ke UMP okay! :D

    ReplyDelete
  3. yaa.. sok nk balik UMP jgk.. nk siapkan FYP jgk.. -_-"

    kwn kos ape?

    ReplyDelete
  4. xde ape event pun.. saje je dtg sini sbb nk men-donlod.. hehe

    ump skrg tgh sikit org, so internet dia laju giler :)

    ReplyDelete
  5. dgr cerita UMP tu keras....

    haha, tipu je!

    ReplyDelete
  6. bawak2 singgah le ke matrik pahang.HAHA XD

    ReplyDelete
  7. da balik KL semula.. datang UMP kejap je smlm.. antar report FYP.. x dpt jumpe.. heheh...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers