Ads

Template Baru Mungkin Tanpa Header

perasan tak template blog aku dah lain? memandangkan kita ni nak masuk tahun 2012, maka aku cuba untuk menukar rupa blog aku ni ke tahap yang lebih tinggi.. cewahh ape yang tinggi aku pun taktau..




sekarang aku ingat taknak pakai header dah.. kalau ada pun takde la sebesar sebelum ni.. aku concern dengan pembaca-pembaca blog aku sebab kita tak taktau sama ada orang yang datang ke blog kita ni pakai unifi ke, berukband ke, wifi mekdi ke.. sape-sape yang pakai unifi tu best la korang..


apa yang korang nampak sekarang kat blog aku ni bukan la template terakhir yang akan aku guna tapi aku akan tukar dari masa ke semasa sebab aku nak cari template yang ringan dan menarik..


*korang boleh cuba cari template HTML5 ni

2 comments:

  1. saya da try da... mantap.. tapi, ada kekurangannya.. anyway... menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda...

    ini entry terbaru dari saya.
    warna mata boleh membuatkan anda cantik
    cara gua hilangkan stress
    lagu-lagu yang membuatkan gua ingatkan pada sesuatu situasi

    ReplyDelete
  2. untunglah ada unifi kann? Well, blog yang baru ni nampak lebih elegant and sedikit matang. I like it ♥ thumbs up yaww :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers