Ads

Amacam Template Baru?

sebelum ni sape yang keluar masuk blog aku mesti perasan yang blog aku tukar-tukar template selang beberapa jam/minit.. itu kalau korang perasan la..


dan aku ingat nak buat template yang ada sekarang sebagai template jangka masa panjang macam sebelum ni.. dan aku perlukan komen dan pendapat dari korang.. mesti korang pernah tengok template lama aku kan?


cuba bandingkan template lama dengan yang baru, mana lagi best, mana lagi ringan..


aku lapar, teringin makan sate

7 comments:

  1. nice. kemain pagi pagi tukar template. :P

    ReplyDelete
  2. bolat baru tgok hri nih -_-"
    hekhek.. (pengomen terbaru)
    smarttt.. cun.. *ciri2 blog lelaki..

    ReplyDelete
  3. yang ini cantik dan kemas , yg sebelum tk pernah tengok hihihi

    ReplyDelete
  4. ok ler..orng laki mmg suka yang simple2 je...hihi

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers