Ads

Jom Tukar Link

dah lama aku tak update pasal link exchange ni.. ok, aku nak hidupkan semula budaya ni dan cara aku lain sikit.. aku tak letak link berderet-deret macam kebanyakan orang lain buat tapi cara aku ialah dengan menjadikan gambar itu sebagai link.. rujuk kat [SINI]


macam mana nak join mende ni? senang je, buat satu entry ringkas dan di dalam entry tu ada link ke blog aku ni berserta gambar yang korang nak gunakan sebagai link.. paham tak? contoh boleh tengok kat sini [SINI]


aku taknak buat exchange link macam biasa orang buat sebab aku sendiri pun tak lalu nak tekan link sorang-sorang yang berderet-deret.. kalau ada gambar kan senang, boleh pilih mana yang berkenan.


nak join boleh la buat satu entry ringkas berserta gambar pastu letakkan link korang kat comment entry ni.. haa, jangan lupa ajak member-member sekali..


nak buat entry tak ringkas pun takpe, terpulang kat korang


contoh entry ringkas:

ok, aku nak exchange link dengan Gulai Tempoyak Ikan Patin dan aku nak guna gambar seperti di bawah.. thanks!


24 comments:

  1. DAH JOIN :)
    http://daygcakapcakap.blogspot.com/2011/12/exchange-link.html

    ReplyDelete
  2. sudah menJOINkan diri ^^

    http://hanisaya.blogspot.com/2011/12/exchange-link.html

    ReplyDelete
  3. Join! :)

    http://ariayana-ariayana.blogspot.com/2011/12/exchange-link.html

    ReplyDelete
  4. saya join :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/12/jum-tukar-link.html

    ReplyDelete
  5. http://yeansachealblog.blogspot.com/2011/12/exchange-link.html

    dah join :)

    ReplyDelete
  6. dah join dah en gulai :D

    http://cullensaddictor.blogspot.com/2011/12/exchange-link.html

    ReplyDelete
  7. sudah join.

    http://heynurajiera.blogspot.com/2011/12/link-exchange.html

    ReplyDelete
  8. WAHH...bagus nk berexchange link. aku plak, sgt mls woo. bls kunjungan pun hanya org yg bg komen di blog aku je...hehehe :P

    ReplyDelete
  9. joining :D

    http://qashrin4ever.blogspot.com/2011/12/link-exchange.html

    ReplyDelete
  10. toink toink :P

    join eh :)

    http://pillieysbombers.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. done join it :)

    http://tqah9491.blogspot.com/2011/12/percubaan-pertama.html

    ReplyDelete
  12. done join it :)

    http://tqah9491.blogspot.com/2011/12/percubaan-pertama.html

    ReplyDelete
  13. nad join yer meuz..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/exchange-link-dengan-gulai-tempoyak.html

    ReplyDelete
  14. klu salah bgtaw aq ye bro ^^

    http://apit555.blogspot.com/2011/12/jom-exchange-link-di-gulai-tempoyak.html

    ReplyDelete
  15. mcm ni ke??
    jika saya salah,,sila tegur:)

    http://keypadmeletup.blogspot.com/2011/12/jom-tukar-link.html

    ReplyDelete
  16. mcm ni???

    http://keypadmeletup.blogspot.com/2011/12/jom-tukar-link.html

    ReplyDelete
  17. nak join exchange link jugax largh...
    klu ade kekurangan,,give advise yew,,=)

    http://tetapkeypadphotographer.blogspot.com/2011/12/jom-tukar-link.html

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers