Ads

Masalah Bangun Pagi

macam ni la kalau ade kelas awal pagi.. susah nak bangun sebab malam dah tido lewat.. kenapa aku tido lewat? sebab masa tu la ramai kawan-kawan facebook aku tengah online.. masa tu la kat twitter laju je timeline berjalan.. dan masa tu la aku nak berborak dengan kawan-kawan, usya update dari kawan-kawan facebook..


true enuff

image source : uberhumor.com

2 comments:

  1. samer ler payah bangun,,,tapi subuh tak subuh dinasor

    ReplyDelete
  2. hahahaha......ok la tuh 5 minit,
    aku slalu terlepas kelas sbb stgah jam lpas tuh bru bgun...kdg2, telepas smpi 2jam...hahahaha

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers