Ads

Sekali Klik Dapat Duit. Nak?

entry ni untuk yang masih belum tahu, ringkas je ni.. pernah dengar ChurpChurp? blogger kebanyakannya dah sedia maklum dengan ChurpChurp ni.. aku pulak dah hampir setahun tak bukak account ChurpChurp aku.. earnings terkumpul masih lagi macam dulu:





lebih kurang macam Nuffnang, tapi ChurpChurp ni caranya hanya dengan berkongsi link.. link ape? iklan la, ape lagi kan.. kalau Nuffnang kita kena letak script kat blog tapi dengan ChurpChurp cukup mudah.. tengok gambar kat atas..




nak register paling senang, cuma perlu ada account Facebook atau Twitter.. tipu la kalau takde Facebook.. Twitter tu aku rasa ramai lagi yang belum buat.. takpe, len kali boleh buat account Twitter sebab Twitter ni penting gak..

contoh (klik salah satu):

Say NO to black lungs!

Plaster your pain away!


3 comments:

  1. :) :) :)
    i'm back
    terbaeekkk!!!!
    jengjalan dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. Macam best shj Churp Churp ni. Thanks 4 d info.

    ReplyDelete
  3. Mungkin yang ini best jugak untuk anda http://jutawancash4u.blogspot.com

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers