Ads

Facebook Timeline

mula-mula korang kene tengok gambar kat bawah ni:





nampak tak? sebenarnya kat atas tu merupakan profile facebook aku.. lain? memang la, aku sorang je yang boleh nampak macam tu dan facebook developers yang lain..


nak profile macam tu gak? memang tak dapat la sebab ini bukan untuk umum lagi melainkan korang sebahagian dari facebook developer.. aku malas nak tulis tutorial kat sini.. cuma bukak google, cari macam mana nak dapatkan Facebook Timeline ni.. :)

No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers