Ads

Final Exam

lama aku tak update blog sebab konon-konon busy dengan final exam.. memandangkan hari ni (24 August 2011) merupakan last paper aku, aku dah jadi macam malas nak study..

kebanyakan kawan-kawan aku dah habes paper masing-masing.. aku pulak pulak masih terkontang-kanting study macam orang giler..

sebenarnye silap atas diri masing-masing.. tu la, sape suruh study last minute.. tapi apekan daya, aku study dan aku percaya korang pun ramai dari kalangan student.. biasa la kalau study last minute..

sem ni sebenarnya takde alasan nak study last minute kalau nak dibandingkan dengan sem-sem lepas.. kebanyakan lecturer aku sem lepas suka buat tarikh akhir hantar assignment pada study week.. student, kalau esok kene hantar, malam ni baru nak buat..

tapi sem ni lecturer semua suruh hantar awal.. kelas pun habes awal, dua minggu sebelum final exam.. sebenarnya takde alasan aku tak study seminggu sebelum final memandangkan aku ada dua minggu tanpa kelas sebelum final..

jadikan ini sebagai pengajaran.. adioss

*final exam di UNITEN lebih stress dari mana-mana universiti/kolej yang ada di Malaysia. aku dah buat survey kot

4 comments:

  1. oooo..stress ke..exam memang stress .all the best..ek..bulan berkat ne..berdoalah kepada yang esa.amin, semoga dipermudahkan urusan..

    ReplyDelete
  2. susah gaban kew???g susah dr kos medik ea???hehe

    ReplyDelete
  3. eyh??boley cayo ke survey tu??den aso sumo tempat samo yoo..

    ReplyDelete
  4. stress sebab? gap dye sikit?


    hohooh, ktorang punye final exam, 3 bulan lebih. amek engkau. -.-'


    tiap tiap hari dok menghitung bila nak habis, bila nak habis.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers