Ads

Anak Orang Kaya Biasanya Cantik/Hensem?

betul ke? mungkin betul, kebanyakkan anak-anak orang yang berada atau senang rupa parasnya lebih lawa (wanita).. kalau yang wanita, hot.. lelaki pulak, stylo-stylo.. tapi persoalannya, betul ke anak-anak orang senang ni mempunyai rupa paras yang lebih menarik?


---------------------------------


kat sini aku bentangkan teori yang diperkatakan oleh kawan-kawan aku..



teori kawan aku si A:
"anak-anak orang kaya ni banyak yang hot sebab dorang ikot muka mak dorang.. ayah kaya, mesti la nak cari bini yang lawa-lawa kan.."

mungkin betul.. manusia ni kalau betul kacukannya, menjadi la korang-korang yang lawa/hensem tu.. sebab tu kalo nak cari pasangan, cari yang bukan dari kampung kita sendiri.. hehe




---------------------------------




teori kawan aku si B:
"alaa.. boleh la dorang banyak duit.. buat treatment sana, buat treatment sini.. baju beli yang stylo-stylo, yang mahal-mahal.. cube kalo dorang macam kita ni, berkerak jugak muke tu.."

wahh.. make sense gak.. treatment yang konsisten boleh menyebabkan kesihatan kulit kita terjamin.. sume tu memerlukan belanja yang besar kalau nak yang terbaik.. hmmm


---------------------------------


tapi tak semestinya anak-anak orang kaya ni lawa.. ade je anak orang kaya yang muke berkerak.. tapi tu sume ikot luck masing-masing, kalau Tuhan nak bagi muke lawa, bukan kire miskin atau kaya.. tapi dari pemerhatian aku, memang kebanyakan (bukan semua) awek-awek hot datang dari keluarga yang senang.. :)



14 comments:

  1. nak bukti??

    tgk drama melayu...

    mne nak amek org sememeh jd anak org kaya..

    ye dok?

    ReplyDelete
  2. my teori lah kan..hahha...kadang2 rupa biase je tapi bila cara pemakaian tuh macham hot nampak canteq..i mean kalau pakai tudung express dengan shawl..nampk stylo shawl..mungkinlah~..

    ReplyDelete
  3. boleh jd jugak . tp apa pun , kita kena bersyukur dgn apa yg ada .

    ReplyDelete
  4. aku bukan anak org kaya tapi aku tetap hensem jugak . hahahhaa . (berlagak)

    ReplyDelete
  5. nope la. ekceli smue same je,
    bdk2 bease if dpt kesempatan make over smue lagi cntek dr anak2 berade tw,
    teori b betul...
    n anak2 berade slu cun sbb kacukan luar negeri smue tuhh.
    pd dasarnye smue same jeee. cume yg kurang berade jrg di explore kecatikannye, heee ;)

    ReplyDelete
  6. dua2 teori ni pun boleh pkai.hehhe :)

    ReplyDelete
  7. maybe sebab dorang nampak stylo n kemas nmpk la ensem...kot la

    ReplyDelete
  8. dats rite ! kalo ade duit, sume bole jalan ~~


    FENOMENA SENTAP MENYENTAP

    ReplyDelete
  9. itu lah. ada duit boleh jaga penampilan. untung la merekaa! :D

    ReplyDelete
  10. it's depends dari didikan di rumah..semua mula dari situ...

    http://csuciani.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. tapi mmg ramai ank org kaya yang cantik + hensem.


    tapi harapnya, perangai pun cantik jugak lah~ =)

    ReplyDelete
  12. tak dinafikan keanyakan anak orag kaya2 cantik/hensem...tp yang tak berapa kaya pun ada gak yang hot..:)
    peace..

    ReplyDelete
  13. haha teori yang agak tepat..tp kuang asam skit pakai gmbr Nina Dobrev..minat tu..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers