Ads

Facebook Video Calling

agak-agak dah berapa ramai yang tau pasal ni? ok, entry ni untuk yang belum tahu dan untuk pengetahuan korang facebook kini dah menyokong fungsi panggilan video.. ape yang perlu korang buat:



mula-mula korang gi kat link ni: http://www.facebook.com/videocalling




pastu korang akan nampak macam dalam gambar ni.. ok, tekan Get Started.. lepas tu korang dah boleh tekan button videocalling, icon dia yang dalam bulatan tu (tengok gambar)


pastu akan kuar satu installer plugin untuk videocalling ni.. korang download macam biasa kemudian install..


kalau korang tengah call member-member korang, member korang pun kene download mende yang sama dan dia jugak kene install mende alah tu.. senang je


*sape-sape yang rajen, share la sekali.. baru best videocalling gune facebook, laju :)

4 comments:

  1. jom befikr sejenak http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html =)

    ReplyDelete
  2. ye ke??nak try laaa...mesih kongsi^^

    ReplyDelete
  3. ye ke??nak try laaa...mesih kongsi^^

    ReplyDelete
  4. buat ni lepas mark umum hari tu. best gilaaa..lajuu hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers