Ads

Cerita Basi Aku Kat Stadium Bukit Jalil

pada 21 Julai yang lepas, aku pergi menonton perlawanan bola sepak antara Malaysia XI dan Chelsea FC.. memang citer dah basi tapi ape aku peduli, aku nak update gak pasal ni..





aku bukan la peminat Chelsea yang menyebabkan aku pergi ke stadium.. tapi aku hanya dengan niat untuk menemani kawan aku yang bukan peminat Chelsea, sebaliknya dia peminat Manchester United..


-----------------------------------


kat bawah ni merupakan peminat tegar Chelsea FC, tapi nama dia bukan Daus Sham





2 comments:

  1. tahniah sebab dah updated. aku pun ak terupdate lagi pasal g stadium tgk chelsea. ehehe. happy eid ramadhan!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers