Ads

Bon Odori 2011

sabtu yang lepas, aku dengan budak-budak nakal uniten dah gi ke Shah Alam sebab nak tengok macam mana rupe festival Bon Odori ni.. bagi aku best jugak la sebab boleh lepak-lepak walaupun ramai sangat umat-umat manusia kat situ.. paling best, makanan




bukan makanan je yang best tapi mesti la awek-awek Jepun best skali.. tapi, awal-awal je yang best sebab bila dah makin ramai orang datang, makin ramai amoi yang nak jadi Jepun celup sebab kat situ ade jual yukata (casual summer kimono).. so, kalo amoi yang beli memang susah nak bezakan mane satu cine, mane satu Jepun.. haishhh



6 comments:

  1. isk. caner lah rase mknn jepun tu agknye =.='

    ReplyDelete
  2. wah nmpk cam best je...igtkn nak pegi tapi sume bizi mmnjang time weekend tue...huhu..xde rezeki nak wat camne..nway gurlz jepon sure chumel2 kn..^_^

    ReplyDelete
  3. wah best tahu ni tak berkesempatan nak gi stadium matshushita ni....

    ReplyDelete
  4. Jom tingkatkan traffic blog@website!!!

    http://www.facebook.com/pages/1000000-visitors-Tingkatkan-Traffic-ke-BlogWebsite-Anda/231557150212197

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers